Kør’ selv ture

Hyggedag og samkørselstur til Tranum-Fosdalen, 10. august 2019

Ifølge den officielle brochure over vandreruten er hele turen på 11 km. Der er mange muligheder for på egen hånd at afkorte turen ved hjælp af afmærkede stier og rutekort

Vi mødes i Tranum by, hvor man følger skiltet ”Tranum Strand” og ganske kort efter på venstre hånd, har vi skovlegepladsen, hvor vi mødes kl. 9.30 med start på den første vandretur, og ved 11.30-tiden er vi fremme ved Lerup Kirke, hvor vi spiser vores medbragte madpakke, som vi selv har med i rygsækken, og her giver foreningen en øl/vand.

Man kan også vælge at starte hyggedagen ved Lerup Kirke.

Ca. kl.12.30 starter vi på den næste vandretur, der foregår i et meget naturskønt område. Vi er tilbage i Tranum igen ved 15-tiden og derefter henter vi bilerne ved Lerup Kirke, hvis der er nogen der starter derfra. Vi kører til Feriecenter/restaurant Slettestrand, hvor foreningen inviterer på kaffe/the og kage.

Turen er kun for medlemmer af Fodslaw Aalborg. Af hensyn til koordineringen af samkørslen og pladsbestillingen på hotellet er der bindende tilmelding til Birte senest den 1. aug., hvor man kan sige, om man har ledige sæder i bilen eller ønsker at købe et ledigt sæde. Prisen for et sæde er 50 kr. som betales direkte til chaufføren.

Inger og Kurt har arrangeret turen.