Hvad er Fodslaw

 

 

Vandreforeningen FODSLAW er landsdækkende og består af ca. 42 lokalafdelinger. Hovedforeningen har adresse i Løgstrup ved Viborg.

 

Vores lokalforening rummer ca. 100 medlemmer.

Hver uge afholder vi træningsture der varer 1½ til 2 timer svarende til 7 – 8 km. I perioden 1. april til 31. august er det hver tirsdag kl. 19.00. I perioden 1. september til 31. marts er det hver lørdag kl. 13.30. Dog er der ingen ture i juli, december og januar. Turene foregår forskellige steder i og omkring Aalborg. Man medbringer selv kaffe, frugt eller hvad man nu har lyst til. Vi holder pause midt på turen dvs. det kan være nødvendigt med en rygsæk.

I august måned har vi en samkørselstur/udflugt til et eller andet sted, hvor vi dels går nogle kortere ture, dels hygger os med mad og kaffe m.m.

Alderen ingen hindring. Alle kan deltage.

Et medlemskab af Fodslaw koster 300 kr. pr. år for første person på en adresse. Efterfølgende personer på samme adresse koster 100 kr. pr. person pr. år. Der er inkluderet 4 medlemsblade om året, hvor man kan følge med i hvad der sker i alle landets lokale foreninger og i hovedforeningen.

Desuden får man en marchkalender med en oversigt over vandreture her i Danmark og de største udenlandske marchture.

Marchture er afmærkede ture hvor man møder op på startstedet (det bliver annonceret i en marchkalender der udgives hvert år ved juletid). Her betaler man et mindre gebyr (typisk 20 kr.) for at få stemplet i en marchbog (kilometertæller) så man kan holde regnskab med hvor langt man har gået. Derefter følger man ruten rundt i eget tempo. Undervejs kan man købe drikkevarer og mad.

Hovedforeningen samarbejder med andre lande, derfor er det muligt at arrangere billige ture og ophold i disse lande.

 

 

 

Gode grunde til at gå sammen med os
  •   Det gode kammeratskab.
  • Nye bekendtskaber.
  • Nyde naturen.
  • Se nye steder både i sin egen hjemegn og andre steder i landet/udlandet.
  • Billigt at deltage
  • God motion for hele familien.
  • Billige ture til andre steder i Danmark og i udlandet.

 

Aalborg Fodslaws Hjemmeside:  www.fodslaw-aalborg.dk

Hovedforeningen Fodslaws Hjemmeside: www.fodslaw.dk

Indmeldelse: klik her