Hvad er Fodslaw / Medlemsfordele

Som det fremgår af det følgende er der mange gode grunde til at være medlem af Fodslaw.

Der er tale om en landsdækkende forening med 39 lokalafdelinger. I Aalborg Fodslaw har vi små 100 medlemmer. I februar 2023 har Aalborg Fodslaw eksisteret i 50 år – det synes vi absolut er værd at fejre, hvorfor der vil blive afholdt en jubilæumsdag 18/2-2023. Program for dagen vil fremgå af aktivitetsoversigt og medlemsblad.

 

Motionsture: Hver uge afholder vi motionsture der varer 1½ til 2 timer svarende til 7 – 8 km. I perioden 1. april til 31. august er det hver tirsdag kl. 19.00. I perioden 1. september til 31. marts er det hver lørdag kl. 10.00. Dog er der ingen ture i juli, december og januar. Turene foregår forskellige steder i og omkring Aalborg.

Man medbringer selv vand, kaffe, frugt eller hvad man nu har lyst til, når vi holder en  pause undervejs eller tilbringer lidt tid sammen efter motionsturen. Alder ingen hindring. Alle kan deltage.

Udflugter: En gang om året har vi en samkørselstur/udflugt til et eller andet sted, hvor vi dels går nogle kortere ture, dels hygger os med mad og kaffe m.m.

Pris: Et medlemskab af Fodslaw koster 325 kr. pr. år for første person på en adresse. Efterfølgende personer på samme adresse koster 110 kr. pr. person pr. år. Der er inkluderet 4 medlemsblade om året, hvor man kan følge med i, hvad der sker i alle landets lokale foreninger og i hovedforeningen. Man kan vælge at modtage bladene digitalt ved henvendelse til hovedforeningen. 

Kalender: Desuden får man en marchkalender med en oversigt over vandreture her i Danmark og de største udenlandske marchture.

Marchture er afmærkede ture hvor man møder op på startstedet (det bliver annonceret i en marchkalender der udgives hvert år ved juletid). Her betaler man et mindre gebyr (typisk 25 kr.) for at få stemplet i en marchbog (kilometertæller) så man kan holde regnskab med hvor langt man har gået. Derefter følger man ruten rundt i eget tempo. Undervejs kan man købe drikkevarer og mad.

Hovedforeningen samarbejder med andre lande, derfor er det muligt at arrangere billige ture og ophold i disse lande.

Gode grunde til at være medlem af Fodslaw

  • Det gode kammeratskab.
  • Nye bekendtskaber.
  • Nyde naturen.
  • Se nye steder både i sin egen hjemegn og andre steder i landet/udlandet.
  • Billigt at deltage
  • God motion for hele familien.
  • Billige ture til andre steder i Danmark og i udlandet.

Medlemsrabatter: der er mulighed for at opnå rabatter i følgende forretninger:

Friluftsland og North Face forretninger, 15 % (ikke på nedsatte varer). Fremvis nyeste medlemsblad med medlemsnummer.

Fjeld & Fritid, 10 % (ikke på nedsatte varer). Fremvis nyeste medlemsblad med medlemsnummer. Ved onlinehandel: benyt gavekort-feltet og skriv : fodslaw150222

Eventyrsport, 10 % (ikke på nedsatte varer). Fremvis nyeste medlemsblad med medlemsnummer eller oplys koden 8615.

Vandreshoppen.dk er en webshop, som tilbyder 10% på alt. Skriv Fodslaw10 i kuponkoden for at opnå rabatten.

Flygger, 20 % til medlemmer og en bonus til lokalforeningen. Ved handel kan man oplyse medlemsskab af Aalborg Fodslaw og evt. kode 640811. Ved handel via Flyggers hjemmeside skriver man i rabatfeltet: FA640811, hvorefter rabatten fratrækkes. Rabatten opnås i følgende butikker: Håndværkervej 19, 9000 Aalborg og Hobrovej 347, 9200 Aalborg  SV

 

Indmeldelse: klik her  

Du kan evt. læse mere på hovedforeningens hjemmeside:  www.fodslaw.dk